Odstraňovač hmyzu a špíny Citrus Power 500ml

299 

Bug & Grime Remover je pH neutrální čistič hmyzu a špíny neodstraňující vosky, keramiky a sealanty.

Kategorie: , Štítek:

Šetrný pH neutrální čistič vám pomůže odstranit znečištění a hmyz bez nutnosti drhnutí a tím narušení voskové či nano-vrstvy. Je bezpečný pro použití na lak, sklo, plasty a další. Citrus Power je ideálním přípravkem pro péči o ošetřený automobil v případě, kdy klasický autošampón prostě není dostatečně výkonný. Díky vysoké efektivitě je vhodný i pro čištění motorového prostoru, k odstranění mastnoty a v neposlední řadě k oživení vosku. Perfektní k odstranění soli v průběhu zimy.
Tak jako všechny přípravky Auto Finesse, tak i Citrus Power patří mezi profesionální produkty určené pro všechny detailery. Díky vysoké efektivitě a jednoduchosti aplikace s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající detailer.

Jak použít odstraňovač hmyzu a špíny?

  1. Naneste rozprášením na povrch a nechte 2 minuty působit.
  2. V místě usazené špíny můžete pomoct přípravku jemným štětcem.
  3. Opláchněte proudem vody.

Poznámka: Citrus Power je pH neutrální přípravek, proto není tak silný, jako agresivní alkalické (zásadité) čističe. Díky tomu je šetrný k voskům a sealantům. Máte-li vůz zatím neošetřený, bude zapotřebí postup pravděpodobně zopakovat, případně pomocí přípravku jemným štětcem. Případně místo Citrus Power použít Auto Finesse Dynamite. Přednosti Citrus Poweru oceníte hlavně v případě, kdy máte vůz ošetřen voskem, keramickou ochranou či sealantem. Jeho schopnost odlepit hmyz a nečistotu od povrchu je v tomto případě bezkonkurenční, navíc bez rizik oslabení ochran. Díky svým vlastnostem i obnovuje činnost již zanesených ochran. Díky schopnosti hloubkového čištění i obnovuje hydrofobitu již zdánlivě nefunkčních ochran.

Objem

500ml

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Mohlo by se Vám líbit…

Nákupní košík