Impregnace plastů Dressle 500ml

439 

All Purpose Dressing je vysoce moderní ochrana plastů či vinylových částí automobilu s tmavým saténovým efektem

Kategorie: , , Štítek:

Vysoce účinná impregnace plastů a vinylových částí. Dressle je výborný produkt, který vylepší vzhled kokpitu vašeho vozidla. Nezanechává lepkavý ani mastný povrch, přičemž zanechává příjemný a přirozený matný vzhled plastů. UV faktor zabrání vyblednutí a udržuje všechny plasty nebo vinylové části bohaté a svěží a to až po dobu 6 měsíců.

Doporučujeme použít v interiéru a motorovém prostoru na plastové a vinylové části. Díky svým vlastnostem je i ideálním přípravkem pro ošetření a impregnaci vinylových střech kabrioletů. Neobsahuje žádné vosky, oleje ani ropné destiláty.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Dressle patří mezi profesionální produkty určené pro všechny detailery. Díky vysoké efektivitě a jednoduchosti aplikace, s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Jak používat impregnaci plastů?

  1. Ošetřované povrchy nejprve důkladně vyčistěte. V interiéru například pomocí Auto Finesse Total, v exteriéru pak pomocí Auto Finesse Verso.
  2. Vysušte do sucha.
  3. Na mikrovláknový aplikátor naneste mlhou přípravek a rovnoměrně rozetřete po povrchu (platí pro práci v interiéru a na malých plastových dílech).
  4. Přímo na povrch naaplikujte jemnou mlhou (pro práci v motorovém prostoru).
  5. Ponechte 2-3 minuty zavadnout.
  6. Setřete mikrovláknovou utěrkou.
Objem

500ml

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Mohlo by se Vám líbit…

Nákupní košík